HALLO

Via mijn eigen zaak, Technieken Haentjens, combineer ik mijn hoofd, hart en handen. Dat maakt me als vakman goud waard.

Met Technieken Haentjens wil ik een langetermijnrelatie opbouwen met mijn klanten.
Lees hieronder hoe ik hier elke dag aan werk.

Jeroen als eerste en enige aanspreekpunt

Ik ben steeds ‘one phonecall away’ van mijn klanten en denk graag met je mee. Snel kunnen inspelen op vragen of bij acute problemen is daarbij belangrijk. Om die reden ben ook vooral in mijn eigen regio (Kempen) actief. Zo ben ik letterlijk en figuurlijk dichtbij.

Je kan dan ook bij mij terecht voor kleine en grote vragen, zowel over mijn eigen installaties als bestaande technieken aanwezig in de woning. Ik kies er bewust voor om met niet aan één specifiek merk te verbinden, zodat ik je eerlijk, objectief en onafhankelijk advies kan geven. 

jouw technieken leren kennen

Alleen met kennis van zaken kan ik jou het beste advies geven over de technieken. Die kennis bouw ik op door alles zélf te doen: van prospectie tot berekening, van installatie tot depannage. In de meeste gevallen kom ik ook ter plaatse langs voor ik een offerte opmaak en zal ik je bevragen over de gewoontes van het gezin met betrekking tot klimatisatie. Zo is je installatie aangepast wat echt werkt voor jullie.

De technische wereld is erg complex en als klant zie je door de bomen het bos vaak niet meer. Ik zet zijn expertise graag in om je wegwijs te maken in het aanbod en de mogelijkheden. Het blijft daarbij altijd belangrijk om vanuit jouw persoonlijke situatie mee te denken. Wat is er al, wat heb je nodig, hoe kan je dingen optimaliseren?

kwalitatieve en besparende oplossingen

Ik plaats enkel installaties die ik ook in mijn eigen huis zou plaatsen, en dat is alleen het beste. Besparen op kwaliteit zou ik zeker niet doen.

Besparen op energie daarentegen, is een evidentie. We moeten immers ook nadenken over energiebronnen in de toekomst. Zeker iets waar ik in deze tijden rekening mee hou. Mijn grootste troef is mijn diepgaande kennis van regeltechniek. Hierdoor weet ik als geen ander het beste uit uw technieken te halen, want ik laat alle systemen met elkaar communiceren om tot het optimale resultaat te komen. En dat loont, voor je installatie en voor jouw portemonnee.

altijd het nieuwste en het beste

De sector is in volle groei en ontwikkeling, waarbij vooral duurzaamheid een belangrijk thema is. Er komen dan ook steeds nieuwe en betere modellen en technieken op de markt. Ik volg deze ontwikkelingen voor mijn klanten op de voet, zodat ik goed advies kan geven en de nieuwste modellen kan aanbieden. Zo kan je er zelf ook het langste van genieten.

“In mijn carrière als projectleider en expert kwam ik continu installaties tegen die slecht ingeregeld waren of gewoon geen rekening hielden met de andere technieken in de woning. De kans bestaat dus dat bijvoorbeeld uw verwarmingsketel maar voor de helft van zijn capaciteit werkt. Om die reden ga ik bij het installeren van nieuwe technieken ook altijd op zoek naar synergie met de bestaande systemen van mijn klanten. Ik heb zo al heel wat klanten energie en geld bespaard.”

HANDEN

Ik ben een doener die er niet voor terugdeinst mijn handen vuil te maken. Ik maak er dan ook een erezaak van om de technieken die ik voor jou uitkoos en berekende zélf te komen installeren. Enkel op die manier ben ik zeker van de kwaliteit van de installatie en kan ik snel ingrijpen bij eventuele problemen.

HOOFD

Ik ben opgeleid als elektromechanicus met een specialisatie in klimatisatie (dit behelst verwarming, koeling en ventilatie). Voordat ik als zelfstandige aan de slag ging, werkte ik meer dan tien jaar als projectleider en expert in de HVAC-sector (Heating, Ventilation, Airconditioning). Hierdoor kan ik voor het uittekenen, berekenen en inspecteren uw technische installaties beroep doen op heel wat ervaring.

HART

Al mijn leven lang ben ik gepassioneerd door techniek, klimatisering, innovatie en duurzaamheid. In mijn vrije tijd ontwikkel ik het liefst creatieve technische oplossingen. Uit een oude zeecontainer en ander afval knutselde ik bijvoorbeeld een houtpelletkachel. Dagelijks volg ik ook de nieuwste ontwikkelingen in mijn expertiseveld op de voet en volg ik nog verschillende opleidingen.

Weten welke installatie ik jou zou voorstellen?