Jeroen wil met ‘Technieken Haentjens’ een langetermijnrelatie opbouwen met zijn klanten.

Lees hieronder hoe hij hier elke dag aan werkt

letterlijk en figuurlijk dichtbij zijn

Jeroen is steeds ‘one phonecall away’ van zijn klanten en neemt hun vragen steeds serieus. Snel kunnen inspelen op vragen of bij acute problemen is daarbij belangrijk. Om die reden is hij ook vooral in zijn eigen regio (Antwerpen-Lier) actief.

uw technieken door en door leren kennen

Alleen met kennis van zaken kan Jeroen u het beste advies geven voor uw technieken. Die bouwt hij op door alles zélf te doen: van prospectie tot berekening, van installatie tot depannage. U kan dan ook bij hem terecht voor kleine en grote vragen, zowel over zijn eigen installaties als bestaande technieken.

uw persoonlijke gids in het HVAC-landschap

De technische wereld is erg complex en als klant ziet u door de bomen het bos vaak niet meer. Jeroen zet zijn expertise graag in om u wegwijs te maken in het aanbod. Om u eerlijk, objectief en onafhankelijk advies te kunnen geven kiest hij er ook voor om zijn naam niet aan één merk te verbinden. Op die manier kan hij volledig vanuit uw unieke situatie meedenken.

besparen op energie, niet op kwaliteit

Jeroen plaats enkel installaties die hij ook voor zichzelf zou kiezen, en dat is alleen het beste.Besparen op kwaliteit vindt hij vreselijk, besparen op energie daarentegen is een evidentie.

elke dag innoveren

De sector is in volle groei en ontwikkeling, waarbij vooral duurzaamheid een belangrijk thema is. Er komen dan ook steeds nieuwe en betere modellen en technieken op de markt. Jeroen volgt deze ontwikkelingen voor zijn klanten op de voet, zodat hij goed advies kan geven en de nieuwste modellen kan aanbieden.

van maximaal rendement een erezaak maken

De grootste troef van Jeroen is zijn diepgaande kennis van regeltechniek. Hierdoor weet hij als geen ander het beste uit uw technieken te halen, en dat loont.

“In mijn carrière als projectleider en expert kwam ik continu installaties tegen die slecht ingeregeld waren of gewoon geen rekening hielden met de andere technieken in de woning. De kans bestaat dus dat bijvoorbeeld uw verwarmingsketel maar voor de helft van zijn capaciteit werkt. Om die reden ga ik bij het installeren van nieuwe technieken ook altijd op zoek naar synergie met de bestaande systemen van mijn klanten. Ik heb zo al heel wat klanten energie en geld bespaard.”