Met ‘Technieken Haentjens’ wil ik een langetermijnrelatie opbouwen met mijn klanten.
Lees hieronder hoe ik hier elke dag aan werk.

letterlijk en figuurlijk dichtbij zijn

Ik ben steeds ‘one phonecall away’ van mijn klanten en neem hun vragen steeds serieus. Snel kunnen inspelen op vragen of bij acute problemen is daarbij belangrijk. Om die reden ben ook vooral in zijn eigen regio (Kempen) actief.

uw technieken door en door leren kennen

Alleen met kennis van zaken kan ik u het beste advies geven voor uw technieken. Die bouw ik op door alles zélf te doen: van prospectie tot berekening, van installatie tot depannage. U kan dan ook bij mij terecht voor kleine en grote vragen, zowel over mijn eigen installaties als bestaande technieken.

uw persoonlijke gids in het HVAC-landschap

De technische wereld is erg complex en als klant ziet u door de bomen het bos vaak niet meer. JIk zet zijn expertise graag in om u wegwijs te maken in het aanbod. Om u eerlijk, objectief en onafhankelijk advies te kunnen geven kies ik er ook voor om mijn naam niet aan één merk te verbinden. Op die manier kan ik volledig vanuit uw unieke situatie meedenken.

besparen op energie, niet op kwaliteit

Ik plaats enkel installaties die ik ook voor mezelf zou kiezen, en dat is alleen het beste. Besparen op kwaliteit vindt ik vreselijk, besparen op energie daarentegen is een evidentie.

elke dag innoveren

De sector is in volle groei en ontwikkeling, waarbij vooral duurzaamheid een belangrijk thema is. Er komen dan ook steeds nieuwe en betere modellen en technieken op de markt. Ik volg deze ontwikkelingen voor mijn klanten op de voet, zodat ik goed advies kan geven en de nieuwste modellen kan aanbieden.

van maximaal rendement een erezaak maken

Mijn grootste troef is mijn diepgaande kennis van regeltechniek. Hierdoor weet ik als geen ander het beste uit uw technieken te halen, en dat loont.

“In mijn carrière als projectleider en expert kwam ik continu installaties tegen die slecht ingeregeld waren of gewoon geen rekening hielden met de andere technieken in de woning. De kans bestaat dus dat bijvoorbeeld uw verwarmingsketel maar voor de helft van zijn capaciteit werkt. Om die reden ga ik bij het installeren van nieuwe technieken ook altijd op zoek naar synergie met de bestaande systemen van mijn klanten. Ik heb zo al heel wat klanten energie en geld bespaard.”