HALLO

Via zijn eigen zaak, Technieken Haentjens, combineert Jeroen zijn hoofd, hart en handen. Dat maakt hem als vakman goud waard.

HOOFD

Ik ben opgeleid als elektromechanicus met een specialisatie in klimatisatie. Voordat hij als zelfstandige aan de slag ging, werkte hij meer dan tien jaar als projectleider en expert in de HVAC-sector (Heating, Ventilation, Airconditioning). Hierdoor kan hij voor het  uittekenen, berekenen en inspecteren uw technische installaties beroep doen op heel wat ervaring.

HART

Al zijn leven lang is Jeroen gepassioneerd door techniek, klimatisering, innovatie en duurzaamheid. In zijn vrije tijd ontwikkelt hij het liefst creatieve technische oplossingen. Uit een oude zeecontainer en ander afval knutselde hij bijvoorbeeld een houtpelletkachel. Dagelijks volgt hij ook de nieuwste ontwikkelingen in zijn expertiseveld op de voet.

HANDEN

Jeroen is een doener die er niet voor terugdeinst zijn handen vuil te maken. Hij maakt er dan ook een erezaak van om de technieken die hij voor u uitkoos en berekende zélf te kunnen installeren. Enkel op die manier is hij zeker van de kwaliteit van de installatie.